articlsubmit

Keuze hout paneel voor uw huis

Snazzy houten lambrisering is de ideale methode om uitputtende muren op te knappen. Het kan ervoor zorgen dat uw huis warm en gastvrij aanvoelt met een speciale, op maat gemaakte uitstraling. In ieder geval zijn de houten lambriseringen verkrijgbaar in tal van structuren, zodat het moeilijk te zeggen is welk assortiment ideaal is, en ook welk assortiment nog lang in stijl zal blijven. Denk aan een aantal bekende soorten houten lambrisering, zodat u kunt kiezen wat het beste werkt voor uw huis.

Herstelde houten lambrisering

In het geval dat u een highlight muur in uw salon moet maken, 3D Wandpanelen overweeg dan om het karakter en het oppervlak met teruggewonnen houten panelen te integreren. Dit is meer eco-accommoderend dan het gebruik van nieuw hout, omdat het gebruik maakt van hout beschermd tegen oude paardenhokken, distributiecentra en productielijnen die op een of andere manier zou eindigen in de stortplaats. Het is ook een vriendelijke uitwisseling omdat het aanzienlijk intrigerender is dan alleen maar een kunstwerk en de nadruk legt op de muur en een alternatieve schaduw van de anderen.

De dekking van

Om stijl toe te voegen aan elke ruimte, denk aan het bevestigen van de muren met bekleding. Marmerlook wandpanelenDit is een soort muurbehandeling die alleen het basissegment van de muur bedekt. Standaard staturen van de vloer bevatten 36 inch, 42 inch, 54 inch en 72 inch. De bekleding kan worden afgedekt met verfraaiende vormgeving of een strakke schilderijrek. Rekwisieten en v-groef panelen zijn conventionele alternatieven, maar toch wordt elke strategie van "het grootste deel van de weg naar de muur" gezien als een bekleding.

Panelen voor plank en latwerk

De houten lambrisering met het oppervlak en het karakter van de bekleding kan eveneens tot op het dak lopen. Board and secure is een conventionele wandbekledingstrategie die gebruik maakt van brede platen die verticaal worden ingevoerd met beperkte beveiligingen om de vouwen te bedekken. De breedte van de platen en beveiligingen die u opraapt is aan u.

Shiplap

In het geval dat u de voorkeur geeft aan een behandeling van een vlakke muur, overweeg dan shiplap. Deze houten lambrisering benadrukt platen met een uitzonderlijke inkeping of "rabbet" die in de randen zijn gesneden, zodat ze samen met de waterdichte ontwikkeling passen. WandpanelenU kunt deze gebruikelijke lambrisering spiegelen met alle houten platen die op een vlak vlak op de wanden worden aangebracht, ongeacht of ze niet het merkteken van certificeerbare shiplap hebben.

Soort

Normale houtsoorten die gebruikt worden voor wandbekleding bevatten berken, kersen, esdoorns, eiken, sparren, beroemdheden en anderen. Middelgrote dikte fiberboard (MDF) en melamine zijn voorbeelden van sterke, zwaaiveilige houtopties die beroemd zijn voor wandbetimmeringen.

Tinten en afwerkingen 

Er is een bijna oneindige tentoonstelling van houten lambriseringstinten en completeert om te bladeren. Wit is conventioneel, maar het is een lange weg van uw eenzame beslissing. Als u de kans hebt dat u een kenmerkende categorie van houtdieren selecteert, kunt u kiezen om het te kleuren en zijn normale pracht en praal te bewaren. Zelfklevende wandpanelenU kunt ook elke verfschaduw onder de zon kiezen om het uiterlijk van uw interieur te verbeteren. Mainstream alternatieven omvatten houtskool, crème, bruine kleur en dim. U kunt ook schilderen uw houten lambrisering een intense toon aan een niet-partijgebonden getinte muur te onderscheiden.

Als u hulp nodig heeft bij het plukken van houten panelen voor uw huis, ga dan naar Wandecoratie. Wij kunnen u suggesties op maat geven en een gratis verklaring voor uw toekomstige onderneming.


articlsubmit

Powered by GroupSpaces · Terms · Privacy Policy · Cookie Use · Create Your Own Group