anime8vein

Wat wanneer ik stop met wiet?

Men schat dat er ongeveer een miljoen cannabisgebruikers in Nederland wonen. Voornamelijk recreatieve blowers. Echter is er ook een deel die verslaafd aan blowen is geworden. Een aantal mensen zullen dagelijks blowen. Met de negatieve gevolgen van dien.

Na jarenlang blowen kan het voelen als een overwinning wanneer u stopt. Na het stoppen kunt u beter in uw vel zitten. Daarbij zeggen ze ook beter te slapen dan toen ze blowden. Wat veel voorkomt is dat cannabisgebruikers moeite hebben met het onthouden van hun dromen. Wanneer u stopt onthoudt u uw dromen weer.

Kiest u voor uzelf, dan zult u de joint moeten laten liggen. Hierdoor zult u weer de baas over uzelf worden. De eerste dagen kunt u last hebben van ontwenningsverschijnselen. U kunt weinig zin hebben dingen te doen in de eerste dagen.

Wellicht kunt u in de eerste dagen uw energie niet kwijt. Met het gevoel uw energie niet kwijt te kunnen. Laat u hierdoor niet verleiden om weer te gaan blowen. Na een paar dagen is dat rare gevoel weg.

Laat de wiet nadelen u motiveren om gestopt te blijven. Houd in het achterhoofd dat het de cannabis zelf is waardoor het stoppen zo lastig is. Laat de afkickverschijnselen geen reden zijn om toch maar een joint op te steken.

Steeds dingen vergeten is een klacht die bij blowen veel voorkomt. Het betreft daarbij vooral het kortetermijngeheugen. Deze klacht verdwijnt gelukkig wanneer je stopt met blowen. Ook zult u dingen weer sneller oppakken, dingen die u door het blowen liet liggen.


anime8vein

Powered by GroupSpaces · Terms · Privacy Policy · Cookie Use · Create Your Own Group