Webbutveckling

Så här bestämmer du vem du ska hyra för att vara din nästa ideella webbutvecklare

Webbyrå - Kritiska fördelar och nackdelar du behöver veta om olika typer av webbutvecklare

Jag blir uppmanad att göra webbsidor uppskattningar mycket och ibland är det rättvist hjärtskärande att höra om de kampar och utmaningar entreprenörer och företagsägare står inför när de försöker hitta rätt webbutvecklare.

För många gånger hör jag om människor som känner att de har rivits av sin tidigare webmaster och är väldigt ovilliga att anställa någon ny av rädsla för att samma sak händer igen.

Några av dessa människor bestämde sig för att de bättre gjorde allt arbete själva, kämpade för att försöka lära sig ett helt nytt yrke. De slutar ringa mig ut ur ren frustration att ingenting fungerar och saker är sämre än tidigare.

En gång pratade jag med någon på ett helt orelaterat ämne och han frågade mig vad jag gjorde, när jag svarade han blurted ut, "Jag hatar webbutvecklare."

Jag cringed.

Jag är säker på att det händer i varje bransch där det finns människor som är riktigt bra på vad de gör, vissa som gör tillräckligt för att komma och vissa som bara tror att de vet vad de gör!

Webutvecklingsindustrin är inte annorlunda.

Om du är missnöjd med din nuvarande webbutvecklare eller är på väg att hitta någon som du kan lita på och är beroende av att uppfylla dina webbutvecklingsbehov kommer denna artikel att ge några värdefulla tips som hjälper dig att hitta det perfekta komplementet till ditt lag.

Det första du behöver veta är precis vilken typ av hjälp du behöver.

När du anlitar en webbutvecklare, först förstå vilken typ av hjälp du behöver:

Det finns många olika typer av "webbutvecklare" där ute och att göra fel val kan vara mycket dyrt. Så var noga med att du förstår "vem" du anställer först och då blir ditt urvalsprocess mycket enklare därifrån.

Här är fyra vanliga typer av webbutvecklare:

WordPress VA (Virtual Assistant)

Den här personen har räknat ut WordPress ganska bra. De vet hur man installerar ett WordPress-tema (antingen gratis eller köpt) och kan göra några ändringar av det här temat för att matcha dina varumärkesfärger. De kommer att ha en bra förståelse för vilka plugins som finns tillgängliga för att matcha dina behov också.

Fördelar: Normalt anställer någon för denna arbetsavgift mindre per timme än en fullt kvalificerad webbutvecklare. Att sätta ihop småstora platser är deras specialitet.

Nackdelar: Ofta är WordPress allt som de vet och sällan vet de HTML eller CSS för att anpassa din webbplats för eventuella extra klockor och visselpipor som du vill ha.

Ofta köpta teman är så styva att även att flytta ett element från en sida av sidan till en annan är omöjligt att göra med denna typ av begränsad kunskap.

När du ska anställa dem: Du vill vilja anställa ett WordPress VA när du inte är intresserad av en fullständigt märkt / anpassad webbplats. Du inser att eventuella anpassningsalternativ är begränsade och du får i grunden vad temaförhandsvisningen visar bortsett från vissa färg-, text- och bildändringar.

Du skulle också vilja göra det här valet om du redan är välkänd i marknadsföringsstrategi, copywriting och branding och kan helt enkelt berätta för VA vad som behöver göras. Förutse att de har begränsad kunskap på vissa eller alla dessa områden.

Programmeraren

Den här personen är vad jag kallar kärleksfullt en "techno geek". Vi har några av dessa personer på vårt lag och vi skulle inte kunna vara lika framgångsrika som vi är utan dem!

Fördelarna: De vet programmering inifrån och ut. De lever, äter och sover programmering.

Nackdelarna: De kan absolut bygga dig en fullt fungerande webbplats, inga problem. Men förvänta dig inte att det ser snygg ut! Branding, copywriting, design layout och marknadsföring finns sällan i deras lista över kompetenser.

Du kommer förmodligen att behöva anställa någon annan för att hjälpa till med dessa områden om du inte är helt förtrogad i dem själv.

När du ska hyra dem: Du vill vilja anställa en utvecklare av denna kaliber om du har en komplex webbplats i åtanke som behöver skräddarsys för att passa dina behov. Oavsett om det är en e-handelsmotor, medlemskapswebbplats eller ett databasdriven verktyg, är en fullt utbildad och erfaren programmerare din bästa insats.


Webbutveckling

Powered by GroupSpaces · Terms · Privacy Policy · Cookie Use · Create Your Own Group