VuvuzelaDanceCommunity

Holdbeskrivelser

Danseholdene


Dancehall Fusion
Dancehall Fusion tager sit afsæt i  den jamaicanske dancehall, men vil trække på en mere europæisk KOREOGRAFISK tradition og musikforståelse. Der vil primært blive arbejdet med steps (de fleste jamaicanske, men også enkelte europæiske), og flere af disse vil i deres rene form blive gennemgået i starten af timen, men i selve koreografien vil de blive brudt op og tilpasset musikken.

Dancehall Female

På Jamaica er der en meget streng opdeling mellem, hvordan man danser som mand, og hvordan man danser som kvinde. Kvinderne kan danse alt, hvorimod der er en del af dansen mændene ikke har adgang til og kun er dedikeret til kvinderne. Dette er blandt andet Wines, shake, Jiggle og andre baldeteknikker. ( I populærkultur ville man ofte kalde dette TWERK) Ligeledes gælder dette også over den akrobatik og smidighedsøvelser man ofte ser kvinderne udføre til fester og i Dancehall Queen konkurrencer, såsom split,spagat, Headstand og Shoulderstand. På Dancehall Female timerne vil vi arbejde med den side, der kun er tilegnet kvinderne. Der wines, shakes, danses femalesteps og arbejdes med en smule akrobatik og smidighed til de tunes, der kun er tilegnet kvinderne.

Niveauer


Basis

Vores basis hold har til hensigt at give dig en introduktion til Dancehall i al almindeligehed. Der vil blive arbejdet med forskellige isolationteknikker, grooves og wines, der både kan danses i ren form og yderlige styrke de forskellige steps. Ligeledes vil man blive præsenteret for et udpluk af steps, der vil blive gennemgået på pædagogisk vis. Ofte vil man afslutte timen med en koreografi, hvor alle kan være med. 

Letøvet/øvet

Letøvet/Øvet refererer til dig, der ikke er bange for en udfordring. På timerne vil der stadig arbejdes med isolationsteknikker, grooves og wines, men ofte i en mere kompliceret udgave eller i et hurtigere tempo. Ligeledes er dette gældende når det kommer til steps. Man kan også blive præsenteret for både smidighedstræning og akrobatik. På de øvede hold arbejdes der ofte med en lang koreografi, der kan have mere eller mindre kompliceret karakter og at man gerne vil have en lang koreografi at arbejde med. 


VuvuzelaDanceCommunity

Powered by GroupSpaces · Terms · Privacy Policy · Cookie Use · Create Your Own Group