Rankfeed

Google AdWords - De weg naar online Werbung

Wat doe je als je een knipperend spandoek ziet? Klik je erop? Lees je het? Negeer je het? Als je net als het grootste deel van de bevolking bent, heb je waarschijnlijk "Banner Blindness" ontwikkeld. Je bent het zo beu om overal naartoe gegooid te worden, dat je begint met het afstemmen van advertenties. Je merkt ze helemaal niet op. Ze bedoelen niet jou.

Nog erger is wanneer advertenties vervelend zijn. Heb je een hekel aan pop-up advertenties die de informatie die je probeert te lezen blokkeren? Hoe erg vind je het als je je inbox gevuld met spam vindt? Mensen houden er niet van om verkocht te worden. Het is vervelend, vervelend en gewoon opdringerig.

Steeds meer marketeers realiseren zich dat traditionele Werbung niet werkt op het web. Mensen gaan op het web op zoek naar informatie. Ze zijn niet geïnteresseerd in het worden afgeleid door ongewenste advertenties. Mensen zijn zo boos op ongevraagde advertenties dat de technologie nu e-mails filtert, pop ups uitschakelt en telemarketeers blokkeert.

In feite is Werbung zo impopulair dat bij Werbung op een opdringerige of hinderlijke manier bedrijven het risico lopen om klanten te vervreemden en merkloyaliteit te vernietigen. Daarom zijn Verdien Geld met Google Werbung zo populair en effectief. Ze zijn onopvallend en verrassend low tech. Deze advertenties lezen als gewone zoekresultaten. Het is niets zoals in je gezicht Werbung. In feite zijn mensen met Google AdWords blij om u te zien adverteren, omdat het precies is wat ze zoeken wanneer ze op zoek zijn naar het. Het beste is dat ze geïnteresseerd zijn! Het feit dat mensen vijftien procent van de tijd op deze advertenties klikken laat zien dat mensen deze advertenties soms relevanter vinden voor hun zoekopdracht dan de resultaten die Google biedt.

Mensen lijken het niet eens erg te vinden dat deze resultaten worden gesponsord.

Google AdWords is waarschijnlijk ook uw goedkoopste optie. Met een vast dagelijks budget en een slimme trefwoordselectie kunt u veel gericht verkeer krijgen tegen een zeer lage prijs. In tegenstelling tot andere vormen van Werbung waarbij het onduidelijk is of uw Werbungiets bereikt heeft met Googlewerbung kunt u uw resultaten volgen. U kunt uw ROI (return on investment) cent per cent bijhouden.

Sommige dingen om te weten:

- Google is zo populair omdat ze altijd een positieve gebruikerservaring bieden door gebruikers zeer relevante resultaten te geven. Het is erg belangrijk voor Google dat uw advertentie en landingspagina van toepassing zijn op wat de gebruiker zoekt. Dit is belangrijker dan uw bod. In tegenstelling tot Werbung bureaus wordt Google niet alleen gemotiveerd door winst. (Hoewel ze er ook niet immuun voor zijn.) Ze zijn niet bereid om compromissen te sluiten alleen omdat uw bod erg hoog is.


Rankfeed

Powered by GroupSpaces · Terms · Privacy Policy · Cookie Use · Create Your Own Group