.Singles Day & .TOP SALE - RM1.11 !!

  • Thursday, 10th November 2016 (all day)
  • Friday, 11th November 2016 (all day)
  • Saturday, 12th November 2016 (all day)

Location: Senang.ONLINE

This event is in the past.

Hari ini, semua orang ada media sendiri 

Tidak sahaja menonton media orang atau syarikat/organisasi lain mahupun kerajaan sahaja.  Malah di Amerika Syarikat, jelas mempengaruhi keputusan pilihanraya Persiden yang terbaharu kelmarin, Selasa, 8 NOV 2016, yang mana lebih sebillion orang sedunia menonton serta tak kurang ratusan juta juga memberikan pandangan dan komentar sendiri semacam pengulas pertandingan sukan...

Dan tak kurang juga mengambil peluang pemilikan media sendiri untuk dijadikan platform pengiklanan perniagaan 24/7 tanpa had, menjimatkan kos, serta juga untuk menjalankan aktiviti penjualan juga secara automatik di zaman edagang hari ini. 

Semua orang patut miliki hartanet sendiri - harta dalam bentuk alamat di dunia digital Internet yang boleh dipakai untuk sosial mahupun komersial.

Dan untungnya, hari ini anda boleh, pada kos mampu bukan ratusan ringgit seperti masa mula dibuka kepada dunia perniagaan secara meluas sejak 20 tahun lalu, dan bukan juga puluhan ringgit Malaysia seperti beberapa tahun lalu, tapi cuma semurah RM1.11 hari ini !!

Ya, anda baca betul, RM satu dan 11 sen sahaja!

Tapi jangan tunggu lama, kerana harga promosi ini hanya sah sempena HARI BUJANG SEDUNIA 2016 - sehingga Jumaat, 11.11.2016 sahaja.  Harga biasa adalah RM50++ setahun.

Pendaftaran ini adalah untuk pemilikan penuh alamat Internet .TOP yang merupakan salah satu daripada nama domain generik baharu paling popular di dunia dengan lebih 4 juta pendaftaran aktif sejak dibuka kepada umum cuma dua (2) tahun lalu.

Untuk memahami apa itu nama domain, sila tonton video daripada ICANN ini - Perbadanan Alamat, Nama dan Nombor (Internet) Antarabangsa: 

Category:
Other - Carnival

Comments

Who's coming? See all

No responses yet.

Export to your calendar


BizMalaysia.net

Powered by GroupSpaces · Terms · Privacy Policy · Cookie Use · Create Your Own Group